Omet al contingut

CENTRE D'ESTUDIS IGNASI IGLÉSIAS

REVISTA FORAT DEL VENT

La revista FORAT DEL VENT és una publicació trimestral (Hivern, Primavera i Tardor) d’història i patrimoni que edita el Centre d’Estudis Ignasi Iglésias. En l’actualitat edita la tercera època en format digital, gràcies a l’ajut dels socis i les socies i els anunciants. Si voleu publicar un article o bé us voleu anunciar poseu-vos en contacte a través de l’adreça electrònica: ceii.santandreu@gmail.com

El primer Forat del Vent va sortir en format butlletí en novembre de 1997. En aquesta primera època, la publicació va sortir també de manera trimestral i recollia petites notícies sobre les activitats del CEII així com algun petit article sobre la història de Sant Andreu. El butlletí va passar l’any 2000 a només dos números anuals i finalment al maig de 2001 va sortir el número 10 que va tancar la col·lecció.

Amb el pas dels anys, les ganes de seguir difonent la nostra història ens va engrescar de nou amb un projecte, la segona època del Forat del Vent ara en format revista. Després de molts esforços en gener de 2007 veia la llum la revista també en format trimestral i ja molt més treballada amb 18 pàgines a color. Malauradament, l’arribada de la crisi econòmica a partir de 2008 va fer que cada cop fos més costós realitzar la revista i després de 6 números, en abril de 2009 vam haver de tancar la revista. Ara esperem que la nova revista, ara en format digital tingui més volada i duració.