Vés al contingut

CENTRE D'ESTUDIS IGNASI IGLÉSIAS

PROPERES ACTIVITATS DELS 30 ANYS

Novembre

Dia 27 (dimarts). Inauguració de l’Exposició La Festa Major de Sant Andreu de Palomar al llarg del segle XX, a través del Programa de Festes. al Centre Cultural Can Fabra (C/ Segre 24-32). Estarà exposada fins el 20 de desembre de 2012.


Dia 28 (dimecres)Conferència: La importància de l’aigua a Sant Andreu i a Barcelona, a càrrec de Manuel Martín. 7 de la tarda, al local del CEII (C/ Ignasi Iglesias, 33). Acte de Festa Major 2012.

Desembre

Dia 1 (dissabte). Itinerari: El Rec Comtal: La mina i els pous de Montcada, a càrrec de Manuel MartínEs tracta d’un complement de la conferència de dia 28 de novembre i és la segona part de la visita al Rec Comtal feta l’any 2011. Lloc de trobada: Estació de Sant Andreu Arenal ( Fabra i Puig). Hora: 10 matí. Acte de Festa Major 2012.

Dia 11 (dimarts). Acte Institucional del 30è aniversari del Centre d’Estudis Ignasi Iglesias. Presentació del llibre de Finestrelles núm 6 Sant Andreu al segle XV, a càrrec del seu autor Joan Josep Busqueta i Riu, professor d’Història Medieval a la Universitat de Lleida i membre fundador del CEII. 7 de la tarda, a l’Auditori del Centre Cultural Can Fabra (C/ Segre, 24-32).

Gener  
Dia 8 (dimarts). Inauguració de l’Exposició: La nevada del Nadal de 1962 a Sant Andreu de Palomar (fins el 30 de gener), amb motiu dels 50 anys. Al mateix acte, conferència a càrrec del meteoròleg andreuenc Sergi Corral : Les causes meteorològiques de la nevada del Nadal de 1962 i les seves conseqüències. 7 de la tarda, a l’Auditori i a la Sala d’Exposicions del Centre Cultural Can Fabra (C/ Segre, 24-32).

Febrer

Dia 6 (dimecres). Conferència: Sant Andreu 1940: Una aproximació, a càrrec de Josep Mas. 7 de la tarda, als locals del CEII (C/ Ignasi Iglesias, 33).

Dia 27 (dimecres). Conferència: República i Guerra Civil a Sant Andreu, a càrrec de Jordi Rabassa i Pau Vinyes. 7 de la tarda, als locals del CEII (C/ Ignasi Iglesias, 33).

Dia 2 (dissabte). Itinerari: Llocs emblemàtics de la República i la Guerra Civil a Sant Andreu, a càrrec de Jordi Rabassa i Pau Vinyes. Lloc de trobada: Plaça d’Orfila ( davant estació metro Sant Andreu). Hora: 11 matí.

Dia 14 (dijous). Cloenda dels actes del 30è aniversari del Centre d’Estudis Ignasi Iglesias.

Conferència: Catalunya: De la República al Franquisme. 7 de la tarda, a l’Auditori del Centre Cultural Can Fabra (C/ Segre, 24-32). A confirmar el conferenciant properament.