Omet al contingut

CENTRE D'ESTUDIS IGNASI IGLÉSIAS

Jornades de l’aigua: Properes rutes històriques del CEII

En un any de sequera com l’actual, els mesos d’abril i maig el CEII organitza diverses jornades per tal que socis i sòcies i la ciutadania de Sant Andreu s’aproximi al passat i present del nostre patrimoni de l’aigua:

  • 15 d’abril. D’11 a 14 hores. Plaça de les Dones de Motor Ibèrica ( a tocar de la parròquia de Sant Andreu): Festa de l’arquitectura. Diverses activitats al voltant de:
    • El passat del Rec Comtal
    • El Pla Director del Rec Comtal
    • El Pla Director de la Parròquia de Sant Andreu i la Capella dels Segadors

Activitat gratuïta. Organitzada pel COAC en col·laboració amb el CEII

  • 13 de maig. De 10 a 12 hores. Lloc d’inici cantonada carrer Palomar/carrer Fernando Pessoa: Passejada pel Rec Comtal a Sant Andreu de Palomar des el molí de Sant Andreu a les cases del carrer del Pont.Passarem pels carrers per on antigament circulava el Rec Comtal explicant la seva història i mostrant com eren aquells espais mitjançant fotografies.

Activitat gratuïta. Organitzada per la Taula Comunitària del Rec Comtal, en col·laboració amb el CEII.

  • 27 de maig. De 9 a 13 hores. Lloc d’inici: plaça de Josep Benet: Ruta guiada pel que queda del Rec Comtal des de la mina de Montcada fins a la Trinitat Vella.

Activitat gratuïta per als socis del CEII. 10 € per al públic en general. El pagament es farà a l’inici del recorregut. Cal inscripció prèvia sigueu socis o no al correu del CEII. Places limitades. Mail de contacte:

ceii.santandreu@gmail.com