Vés al contingut

CENTRE D'ESTUDIS IGNASI IGLÉSIAS

COMIAT SR SALVADOR CASAS

El Sr Salvador Casas, membre de la Junta del CEII, Avui ha mort Salvador Casas i Pujols, membre de Junta del Centre d’Estudis Ignasi Iglésias, nascut a Sant Andreu de Palomar el 10 de juliol de 1926.
Alumne de l’escola Ignasi Iglésias, de la qual va ser membre de l’Associació d’Exalumnes. Des d’aquesta associació va promoure la recollida de signatures per tal que l’actual escola Enric Gibert i Camins portés el nom d’un dels primers mestres de l’escola Ignasi Iglésias. De jove va actuar al Liceu com a claca en òperes.
Mantenidor de l’Ofrena Floral a la tomba d’Ignasi Iglésias, fins i tot en l’època fosca del franquisme quan estava prohibit homenatjar al poeta dels humils.
La sala de consultes de l’Arxiu Municipal del Districte de Sant Andreu és batejada en honor seu, atès va ser un bon recopilador de cartells, fulletons, revistes  i documents de les entitats de Sant Andreu de Palomar. El Centre d’Estudis Ignasi Iglésias el va nomenar Membre d’honor del CEII. Els darrers anys de la seva vida els va passar a la Casa Asil.
El CEII expressa el seu condol a familiars i amics. Descansi en pau.

Salvador Casas rodejat per membres de la Junta del CEII. Jordi Esplugas