Omet al contingut

CENTRE D'ESTUDIS IGNASI IGLÉSIAS

95è Aniversari de la mort d’Ignasi Iglésias

El Centre d’Estudis Ignasi Iglésias, amb el suport del Districte de Sant Andreu, organitza l’habitual ofrena floral el proper diumenge 1 d’octubre a les 10.00 h, quan es farà la concentració de les entitats participants, integrants de la Comissió Cívica Ignasi Iglésias, a la porta del Cementiri de Sant Andreu de Palomar.

La presentació de l’acte anirà a càrrec de Jordi Puigdollers i Baixeras i Eloi Puigdollers, actors del  Grup de Teatre L’Avançada del Casal Catòlic de Sant Andreu de Palomar. L’homenatge començarà amb l’ofrena floral de les entitats a la tomba del poeta i dramaturg Ignasi Iglésias i també constarà la lectura de poemes d’Ignasi Iglésias a càrrec de Grups de Teatre de l’Ateneu Obrer de Sant Andreu. També hi haurà parlaments de Jordi Petit i Gil, president del Centre d’Estudis Ignasi Iglésias i de la representació institucional present a l’acte i l’habitual ofrena coral de l’Orfeó l’Eco de Catalunya.

Un cop tancat l’homenatge al cementiri, també es podrà participar, a partir de les 11.45 h, en una audició i ballada de sardanes a la plaça de Can Fabra, amb la cobla La Principal del Llobregat.