Vés al contingut

CENTRE D'ESTUDIS IGNASI IGLÉSIAS

20È PREMI JUVENIL MARTÍ POUS I SERRA

El 28 d’abril de 2021 fou guardonada pel CEII Laia Bordes Vázquez com a guanyadora del 20è Premi Juvenil Martí Pous i Serra. Jaume Seda i Mariné presidí l’acte com a representant del CEII. Els doctors Mercè Tatjer i Mir i Manel Martín Pascual, juntament amb M. Carmen Hoyas Fernández (Centre de Recursos Pedagògics de Sant Andreu de Palomar) foren els membres del jurat d’aquesta edició. A continuació us presentem les guanyadores i els seus treballs, que hi podreu accedir clicant al títol de cadascú. 

L’alumna guanyadora, Laia Bordes,s’adreça al públic assistent(Foto: Jordi Esplugas)

20è Premi Juvenil 

Miquel Castells: Un home a càrrec d’un poble per Laia Bordes Vázquez del Col·legi Sagrada Família de Sant Andreu (tutora Núria Aguilar Lozano)

Accèssit

La Farmàcia Guinart. Una farmàcia arrelada al barri de Sant Andreu de Palomar per María Teresa Casuso Guinart del Col·legi Sagrada Família de Sant Andreu (tutora Elisabeth Rosell Moreno)

Els treballs que es presentaren i no foren seleccionats com a premi o accèssit també varen rebre un diploma com a participants. Aquests foren: 

  • Una guia digital de Sant Andreu de Palomar per Pau-Akwasi Opoku Font de l’Institut Príncep de Viana (tutora Àngel Aroca Argüelles)
  • La Verneda Romana per David Rodríguez Buitrago del Col·legi Mare de Déu dels Àngels (tutor Pere Martínez Perelló)
  • Zona de Baixes Emissions a Sant Andreu de Palomar per Martí Bordes Vàzquez del Col·legi Sagrada Família de Sant Andreu (tutor Eloi Puigdollers Rodés)

De nou aprofitem per donar l’enhorabona a la guanyadora i la resta de participants i escoles per fer possible un any més el Premi Juvenil Martí Pous. 

Tot seguit us deixem amb d’altres imatges de l’esdeveniment:

L’alumna, M. Teresa Casuso al centre, premiada amb un accèssit,la seva tutora i una professora de l’Escola Sagrada Família a la dreta(Foto: Jordi Esplugas)
L’alumne Pau-Akwasi Opoku al centre i el seu tutor de l’Institut Príncep de Vianamostrant el seu diploma de participació(Foto: Jordi Esplugas)
L’alumne David Rodríguez, de l’Escola M. de Déu dels Àngels,mostra el seu diploma de participació(Foto: Jordi Esplugas)
L’alumne Pau-Akwasi Opoku al centre i el seu tutor de l’Institut Príncep de Vianamostrant el seu diploma de participació(Foto: Jordi Esplugas)